Sunday, November 17, 2013

jacke parajumpers parajumpers forhandler parajumpers montreal

På vegne af peak styrke og oparbejdet stor rigdom, at skabe en luksuriøs Edwardian fornøjelse regeringstid heftige stil, kendt som Edward årti. , Døde Edward VII. Hans søn George V besteg tronen. I begravelsen af ​​Edward VII, så George V de to fætre 82038203German kejser Wilhelm II og Czar Nikolaj II af Rusland, er de Victoria39s børnebørn.


George V ville ikke tænke, bare år senere, blev de bitre fjender jacke parajumpers på slagmarken. George V blev født i London, andenplads. Han besteg tronen, når den victorianske pragt er kommet til at vakle, de øvre og nedre huse i tvisten førte til en alvorlig konstitutionel krise. Grim situation tvang ham til at begynde fuldstændig genopretning og reformer grandmother39s flittige arbejde stil. Dato, han underskrev en ordre til at supplere ædle titler, med henblik på at skære ned på strømmen af ​​Upper House of Lords, at underhuset i det civile hospital sikre bill39s dominans. Dette kaldes century39s vigtigste forfatningsændring, det britiske monarki, gennem selvstændig svækket monarki og tilbragte en krise.


År, en krig brød ud, den AngloGerman krigen den britiske tilbagetrækning. German had de britiske briter ikke længere holde Tyskland ude af kontrol beagle, der så tysk efternavn tysk afstamning på sparke embedsmænd blev afskediget fra Tyskland, den eneste palads maid hjemsendelse vidne George V Alt dette kan træffe en vigtig beslutning Yunianyueri show og blodigt slag i sidste ende den samme efternavn Kaiser39s beslutsomhed, den kongelige familie ikke længere bruger sin bedstefar Albert39s tyske efternavn Gotha, efternavn Windsor, som er en typisk britisk efternavn. Efterfølgende forseglet George V slottet kælder, stoppede palads banket, hyppig inspektion af militære styrker, såret sympati, besøger Arsenal. Dato, en krig med Storbritannien, hvor sejr de allierede. Derfor, når det europæiske kontinent har at sige farvel til den kongelige familie i efterkrigstiden historie scenen, vandt han de britiske Windsors varmt omfavnede. Krigen hærgede den britiske økonomi. År af den Store Depression fejede de kapitalistiske lande. Britiske premierminister MacDonald var forbløffet. Dato, parajumpers forhandler George V, premierministeren mødtes med rædselsslagen, blankt afslået anmodningen om hans tilbagetræden. Han opfordrede MacDonald aldrig give op, og personligt, så lederne af tre britiske parajumpers Montreal parter til at sidde ned sammen, dannede en koalitionsregering. Dette initiativ, bryde den borgerlige revolution i Storbritannien siden kongen ikke ført en lang tradition for statsmagten. Men der skete et mirakel, ingen skylden George V, alle er konge i krisetider, og så glad for, at afgørende skud. På Christmas offentliggjorde George V foran BBC mikrofon til fordelingen af ​​fag i alle hjørner af verden, juletale at opfordre alle til at overvinde den økonomiske krise, er jeg nu sidder derhjemme, til dig at udtrykke min dybtfølte velsignelse hjerte . Utallige civile først hørte king39s stemme. Dette i høj grad opmuntret af moralen i den britiske i et dødvande, George V prestige som nåede et højdepunkt. George VI WWII klæbe London dato, døde George V. Hans ældste søn, Edward VIII besteg tronen. Grundet bøjet til at gifte en fraskilt amerikansk kvinde, han og hans undersåtter havde skarpe modsætninger. Blot få dage senere, han underskrev abdikation annonceringen, forlader nogle ikke elsker Jiangshan kærlighed skønhed tilfælde historie buff. England har lidt en af ​​de mest alvorlige krise i den kongelige familie ..

No comments:

Post a Comment