Friday, November 15, 2013

parajumpers deutschland parajumers parajumpers kids

Thing. En eftermiddag for tre år siden, Beijing West Railway Station, en ejendomsmægler salgskontorer, de to midaldrende mænd. To mennesker Aishou, smuk, klædt i almindeligt afslappet tøj, bærer gamle poser. Salget dame kiggede på dem ��n, ikke en tur en tur til receptionen. To mennesker ønsker Loushu Look, salget dame for træt dem, skjule den ene side. Salgskontorer i en lad så ingen dråbe tolerance og fik oplysninger, men også oplysninger om fast ejendom situation. Efter at have læst alt det materiale, spørger de to besøgende du denne etage er der et lag af et lag, hvor mange sæt af huset. At dette lag sætter vi alle tage det.


Ung mand overrasket et øjeblik, som er til at betale et depositum parajumpers deutschland af sæt, et sæt af tyve tusind. To mænd åbnede derefter sit eget ødelagte pakker, fjerne millioner i kontanter, på bordet. Ung mand bedøvet, hall og folk er samlet omkring at se vidunderlige, tut tut at snakke, salgs-damerne fortryder. Snart de vidste de to mænd, alle fra Zhejiang. Denne historie viser i det mindste to punkter, den ene er fra Zhejiang hans lowkey to velhavende. Chen sagde. Chen er vice president for Beijing og Zhejiang Chamber of Commerce, ifølge ham, er nu mere end en million i Beijing Zhejiang, Zhejiang investering beløber sig til hundred millioner yuan i Beijing. Sidste år alene, de faldt mere end mia.kr., hvoraf en masse penge strømmet ind i fast ejendom. Købe et hus, som at købe kål samme. Gennem årene har han arrangeret Zhejiang, parajumers butikker i hobetal til at købe et hus til at købe. Men de ønsker ikke at kalde sig ejendomsmægler gruppe, der hævder at være mere villige til Zhejiang Investment gruppe. Vi er klar til at investere i fast ejendom i Beijing, men navnet lød ikke fast ejendom gruppe, nedsættende, kan vi ikke gøre noget nedsættende Chen første skud til at købe et hus er i orden til eget hjem. Han ønskede at slå sig ned i Beijing, ønsker ikke at fortsætte med at leje. Breath for Beijing boligmarkedet situation for fremtidig byudvikling mønster, og han er ikke klar.


Ved hjælp af en dum indsats, død køre stedet, løb rundt i et halvt år. Endelig Chen select Haidian District Weigongcun en ejendom. Det var en rod, og gulv er dækket. Jeg kan være en lærer kompleks, et kig på dette med mange gymnasier og universiteter, kulturel humør, i kærlighed med dette sted. Dengang, huset solgt i South City multiblok en kvadratmeter her er Forward House, endnu mere endnu. Jeg har en bid at købe købe en setsquaremeter fourbedroom. Lucky hit, look, nu steget til næsten ti tusinde en kvadratmeter af ejendomsmarkedet begyndte at varme, men en masse mennesker har ikke fuldt ud realiseret. Nogle mennesker, der ønsker at købe et hus, lytte til ordene fra eksperter, spændt venter på priserne til at falde. På dette tidspunkt, nogle for at drive forretning i Beijing, Zhejiang til Shanghai39s boligpriserne stiger føle det. Hvorfor tror du, øh, det er fra Zhejiang, nær, Zhejiang ønsker at købe investeringer, vil det første stop være det foretrukne Shanghai. Jeg kommer til at dræbe dem i fortiden, købte et sæt af kvadratmeter af huse, der kun eightynine dages indsats, ingen anden gren og faldt ud, tjente næsten million. Åh, men det virkelig gør fast ejendom risikabelt. År, den nationale macrocontrol porteføljen gradvist indført straks afkøle ejendomsmarkedet i Shanghai, Chen dem til at trække Beijing. På dette tidspunkt har Beijing39s ejendomsmarkedet endnu ikke brudt ud, stadig i den hvilende periode, lige rundt om hjørnet. Vi Parajumper kids er klar til at investere i fast ejendom i Beijing, men navnet lød ikke fast ejendom gruppe, nedsættende, kan vi ikke gøre en nedsættende ting. Tænkte i lang tid, kom op med navnet Zhejiang Investment Group. Vi spiller har ændret sig fra det øjeblik var kortsigtet fast ejendom.

No comments:

Post a Comment